Соціальні мережі: Новини. Реклама. P.r.

У понеділок, 6 грудня 2010 р., о 18:00 відбудеться чергове засідання Чернівецького прес-клубу. Тема зустрічі: «Соціальні мережі: Новини. Реклама. P.R.» Розмовлятимемо про соціальні мережі як платформу альтернативного інформування. До участі запрошуються журналісти та дописувачі блогової мережі ВКурсі.ком. Зустріч відбудеться в неформальній атмосфері у стінах кав'ярні «Literatur Café» на 2 поверсі культурно-мистецького центру «Українська книга» (Центральна площа, 10).
 

12 коментарів

Лілія Шутяк
Суперцікава тема!!!
Володимир Карагяур
Дуже цікава. У нас вже і вкурсі як соцмережа…
Лілія Шутяк
Ага, соцмережа для «своїх»
Володимир Карагяур
Ну так щось на зразок того.
Святослав Вишинський
Часткова закритість ВКурсі.ком не означає того, що мережа виключно «для своїх». Певні середовища в ній формуються, однак проект ВКурсі.ком відкритий до нових авторів, котрі постійно доєднуються по запрошеннях, таким чином розширюючи коло безпосередньо знайомих між собой дописувачів. І класифікаційно: ВКурсі.ком є соціалізованою блогосферою.
Альберт Комарі
Не виключно «для своїх», напевно, а «майже для своїх» :)) Якщо врахувати реальну активність дописувачів…
Галина Єреміца
Цілком погоджуюсь зі Святославом.Запрошуйте нових дописувачів.
Альберт Комарі
Так ми й так запрошуємо, з`являються нові вкурсікомівці, а толку з того? Як було 60 із чимось активних, так і є. А новенькі після одного-двох (це ще в кращому випадку!!!) постів затихають :((
Святослав Вишинський
Цифра активних дописувачів, тобто тих, які постійно авторизовано відвідують мережу, голосують, постять і коментують у ній, зростає. Проте відсоток активних користувачів завжди відносно сталий, частково ротаційний і рідко переважає 50% загальної бази. Показник активності зростає поступово при кількісному розширенні аудиторії — це звична тенденція будь-яких соціальних та соціалізованих веб-сервісів, включаючи «LiveJournal» і «Facebook».
Альберт Комарі
Будемо сподіватися на зростання активності і на ВКУРСІ.ком!
Надія Григоренко
Ну чому, чому в мене в понеділок 4 пари??? Та ще й модульна…
А це саме моя тема, про рекламу і ПіаР я можу багато цікавого розказати…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте