Утиски свободи слова в Чернівцях. Спроба уточнення категорій

Гарячою темою на Буковині стало звернення 14 журналістів до керівництва держави, Карпачової, Відаля та Лубченка з приводу устисків свободи слова і гласності у Чернівецькій міськраді.
Інформація була розповсюджена інтернет-ресурсами, зокрема Букінфо, Українською Правдою та Лівим Берегом, набувши розголосу.
У зв'язку з цим, виникла ідея зібратися в Літератур-кафе, і спокійно обговорити ситуацію, що склалася, можливі сценарії її розвитку та способи врегулювання.
До участі запрошуються Чернівецькі журналісти та редактори, а також всі бажаючі, окрім посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування (з метою мінімізації імовірних утисків гласності). Дякуємо за розуміння.
Чекаємо журналістів у понеділок, на 18.30.
З повагою,
модератор прес-клубу ВКурсі.ком
Круглашов Андрій та співкоординатор зустрічі Галина Єреміца
За додатковими деталями звертайтеся за телефоном
050 598 61 44 — Андрій

18 коментарів

Володимир Карагяур
Подивимось, хто прийде. Андрій і Галинка молодці. ТІльки не забудьте у нас є ще одна тема для обговорення.
Алька Ситар
Відколи це 14 журналістів представляють усю Буковину? Соромно за них. Просто негарно. Зі свого досвіду скажу, що начальника ЖРЕПу важче видзвонити на коментар, аніж посадовця міської ради. Сесію знімати чи висвітлювати ніхто НЕ забороняв, аби бажання було. Одним словом, зараз, вибачайте, аби описати все те, що вібувається, тільки нецензурні слова в голову лізуть, бо мені й досі невтямки, чому під зверненням фігурує кілька прізвищ, як на мене, порядних журналістів ??? В цілому ж відчуття, ніби вступила, даруйте, «в лайно».
Алька Ситар
постараємось прийти
Захар Подкидишев
Щиро сподіваюся, що всі колеги, які не підписалися, і які зараз по всіх кутах подивають брудом підписантів, прийдуть. Хочу кожному з них глянути у їхні «чесні» очі.
Алька Ситар
справа не в бруді, Захаре, елементарно поясни свою позицію. Мусить бути причина, причому серйозна для таких звинувачень, бо лист не просто «злобний», а начинений по зав'язку такими дурницями, що я прозрівала, коли читала
коментар було видалено
Оксана Зима
Доброго вечора, хочу запитати у всіх, хто в курсі справи. Чи буде сварка в літературному кафе? Бо якщо буде, то шкода часу. Дякую.
ну, так, бачу по часу, що пізно я оговталася із запитанням(
Леся Воронюк
а відколи це журналісти повинні питати в когось дозволу на критику??? якщо є розголос, значить і проблема є, інакше все б затихло і ніякого резонансу не було б, політологам раджу бути об"єктивними і не плутати своє призначення з політтехнологами :)
Ігор Гамаль
В нашій країні, якщо є розголос, то значить його «проплатили»…
Ігор Гамаль
Доречі, чому зібрали тільки 14 підписів журналістів, невже грошей не вистачило на інших?
Леся Воронюк
з журналістами так завжди, люди не варті, щоб відстоювали їхні права! от подумайте, виступили проти — недобре, якби за якоїсь ситуації виступили «за» — було б ще гірше, проблема не журналістів, проблема суспільства, яке не хоче думати!
Ігор Гамаль
Очевидно, що проблема утисків надумана, тому і відноситись до цієї акції інакше як до проплаченої неможливо.
Леся Воронюк
в чому очевидність, назви факти?
Ігор Гамаль
Очевидність в тому, що жодного конкретного доказу про утиски не наведено.
Леся Воронюк
Шановний, тут очевидно тільки те, що ви — не журналіст, а отже не компетентний давати оцінки з цього приводу.
Ігор Гамаль
Ага. Тобто ця заява тільки для журналістів? Тоді Янукович з Азаровим теж відпадають?!
коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте